Betalen, ruilen/retourneren, algemene voorwaarden en disclaimer

Op deze pagina vindt u informatie over de betaalmogelijkheden, over ruilen en retourneren, onze algemene voorwaarden en disclaimer.

Betalen

Pebbels Kidswear accepteert contante betalingen en betalingen via PIN.

Retourneren en / of ruilen

a. U kunt alle artikelen die u hebt aangeschaft bij onze kledingparty’s zonder opgaaf van reden en binnen 7 werkdagen na ontvangst van de artikelen, aan ons retourneren. In geval van ruilen of teruggave dienen de artikelen met de originele etiketten en labels te worden teruggegeven. Indien waardevermindering optreedt, doordat de artikelen zijn gebruikt, behouden wij ons het recht voor van u een redelijke vergoeding te eisen.

Alle artikelen kunnen worden geruild of geretourneerd, mits in oorspronkelijke staat: ongedragen, ongewassen, ongestreken, met de originele kaartjes er nog aan en de originele onbeschadigde verpakking. Tevens dient u de aankoopbon te overhandigen.

De verzendkosten voor het retour zenden komen voor rekening van de koper.

b. Alle retourzendingen dienen deugdelijk verpakt te zijn en voldoende gefrankeerd. Aangemelde en/of ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden gelden voor iedere aankoop, die is gedaan op onze kinderkledingparty's. Pebbels Kidswear is gevestigd aan de Gemeenlandsedijk Noord 20 te Abbenbroek. Pebbels Kidswear ingeschreven bij de KVK te Rotterdam onder nummer 56660103 BTW nummer NL189708281B01. De consument is een ieder die artikelen afneemt van Pebbels Kidswear. D.m.v. het maken van een bestelling (telefonisch, persoonlijk of per mail) voor het afnemen van een artikel, verklaart consument zich akkoord met deze algemene voorwaarden. Pebbels Kidswear heeft het recht haar algemene voorwaarden te wijzigen.

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief de eventuele verzendkosten. Van toepassing zijn de prijzen op het moment van bestelling van een artikel. De informatie die op deze internetsite en in e-mails van Pebbels Kidswear wordt aangeboden, is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van artikelen.

Betaling
Het bedrag kan contant of per pin worden betaald.

Retourneren en/of ruilen
a. U kunt alle artikelen die u hebt aangeschaft bij onze kledingparty’s zonder opgaaf van reden en binnen 7 werkdagen na ontvangst van de artikelen, aan ons retourneren. In geval van ruilen of teruggave dienen de artikelen met de originele etiketten en labels te worden teruggegeven. Indien waardevermindering optreedt, doordat de artikelen zijn gebruikt, behouden wij ons het recht voor van u een redelijke vergoeding te eisen. Alle artikelen kunnen worden geruild of geretourneerd, mits in oorspronkelijke staat: ongedragen, ongewassen, ongestreken, met de originele kaartjes er nog aan en de originele onbeschadigde verpakking. Tevens dient u de aankoopbon te overhandigen.
De verzendkosten voor het retour zenden komen voor rekening van de koper.
b. Alle retourzendingen dienen deugdelijk verpakt te zijn en voldoende gefrankeerd. Aangemelde en/of ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd

Garantie
Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing. We kunnen geen garantie geven op kleding die tijdens het gebruik stuk zijn gegaan. We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor verkeerd gewassen of gestreken kledingstukken.

Bescherming van persoonsgegevens
De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een juiste bedrijfsvoering van Pebbels Kidswear en zullen niet aan derden worden verstrekt, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van uw bestelling. Al uw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Disclaimer

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Pebbels Kidswear kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Pebbels Kidswear is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie in haar website of mailings. Afwijkingen in kleur-,type-, tekst- en/of prijswijzigingen voorbehouden. Aangeboden goederen en/of diensten worden duidelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en/of beschreven en zo volledig als de redelijkheid vereist.

Informatie

Pebbels Kidswear
Gemeenlandsedijk Noord 20
3216AG Abbenbroek
Tel: 0181-663212
Email: info@pebbelskidswear.nl