Pebbels Kidswear kledingparty

Zin in een leuke kinderkledingparty gezellig met vriendinnen, familie, buurvrouwen, ouders, klasgenootjes, collega’s etc? Pebbels Kidswear verzorgt kinderkledingparty’s bij u thuis in uw eigen woonkamer! Tijdens de party tonen wij u onze collectie en leuke combinatiemogelijkheden van onze merkkleding. Alle voorraad gaat mee, maar mocht de maat die u nodig heeft er niet bijzitten, dan kunnen we deze nabestellen. Er wordt regelmatig ingekocht, dus onze voorraad is nooit hetzelfde. U heeft uitgebreid de mogelijkheid om de kleding te zien, voelen & (mocht uw kind aanwezig zijn) om te passen.

Er is geen levertijd op de aanwezige kleding, u kunt het diezelfde avond nog mee naar huis nemen. Bij nabestellingen proberen we ze zo snel mogelijk bij u thuis te leveren. Hoe organiseer je een party? U nodigt minimaal 6 a 8 gasten bij u thuis of een andere door u gekozen locatie uit. Een tip is om te vragen of iedereen die u uitnodigt ook een vriendin of buurvrouw meeneemt, zo is uw huiskamer lekker gevuld. U bepaalt zelf wanneer u een party wilt houden, ’s avonds, op de woensdagmiddag, in het weekend met of zonder kinderen….net wat u wilt! Mocht u geen ruimte genoeg hebben, dan kunt u ook met uw gasten bij Pebbels Kidswear in Abbenbroek langs komen voor de party, dit is geen enkel probleem. Alle kleding wordt op dezelfde avond afgerekend en mee genomen door uw gasten. Dit kan contant betaald worden of het geld kan via de gastvrouw overgemaakt worden naar de bankrekening van Pebbels Kidswear onder vermelding van de datum van de avond.

Blijkt de kleding te groot of te klein te zijn, dan kan het kledingstuk binnen een week geruild worden bij Pebbels Kidswear. U dient nog wel in het bezit te zijn van de aankoopbon en de labels moeten nog aan de kleding zitten. Cadeau voor de gastvrouw Voor de gastvrouw hebben we een leuk geschenk, dat op de avond zelf mag uitgezocht worden. Ook ontvangt de gastvrouw 15% extra korting op de door haar aangekochte kleding als er een omzet bereikt is van minimaal € 200.00 en er ten minste 1 nieuwe afspraak (binnen 3 maanden) gemaakt is voor een nieuwe party. Bij een omzet van € 400.00 of meer, ontvangt de gastvrouw zelfs 25% extra korting over de door haar aangekochte kleding. Hiervoor geldt echter wel dat er minimaal 2 nieuwe afspraken gemaakt moeten zijn (binnen 3 maanden) voor een nieuwe party.

Bij een omzet van € 650.00 of meer en 2 nieuwe afspraken binnen 3 maanden, krijgt de gastvrouw 35% extra korting op de door haar aangekochte kleding. Maar er is meer voor de gastvrouw! Wanneer er 3 of meerdere gasten binnen 3 maanden een nieuwe party boeken bij Pebbels Kidswear , dan ontvangt de gastvrouw voor iedere geboekte party een cadeau-bon van € 10.00 te besteden op de party van die vriendin. Wanneer de gastvrouw voor zichzelf voor een half jaar later weer een party boekt, ontvangt zij ook een cadeau-bon van €10.00 voor deze party. *voor deze acties geldt dat de afspraak op de avond zelf gemaakt moet worden, vraag uw gasten dus om hun agenda mee te nemen!

En dan nog dit: Bij de kinderkleding mag niet gerookt worden. Neem voor de juiste maat altijd een passend kledingstuk van uw kind(eren) mee, zodat u zeker weet dat de aangekochte kleding past. Koffie en thee of andere drankjes gelieve niet te nuttigen boven de kleding, een ongelukje zit in een klein hoekje!

Informatie

Pebbels Kidswear
Gemeenlandsedijk Noord 20
3216AG Abbenbroek
Tel: 0181-663212
Email: info@pebbelskidswear.nl